Termenii si conditiile se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri de catre Cesinova Net S.R.L. prin intermediul magaziunului virtual Bervolo.ro catre cumparator.

Cumparator - persoana fizica sau juridica care lanseaza o comanda.

Vanzator - societatea comerciala Cesinova Net S.R.L. cu numarul de inregistrare la Registrul Comertului: J8/2989/2017, CUI: 38431698.

Bunuri si Servicii - totalitatea produselor sau serviciilor care urmeaza a fi furnizate de catre vanzator, cumparatorului.

Cont - sectiune a site-ului care contine informatii despre client, cu identificare prin adresa de e-mail si parola, care permite clientilor individual si personalizat sa plaseze comenzi.

Comanda - cerere electronica prin care se solicita achizitionarea si livrarea unui produs sau prestarea unui serviciu.

Curier – orice persoana de drept public sau privat care presteaza servicii de curierat rapid.

Promotii - orice comunicare comercială care vizeaza promovarea anumitor bunuri si / sau servicii care sunt oferite in cantitati limitate, cu exceptia cazului in care in comunicarea comerciala nu se specifica altfel, cu o perioada de timp limitata specificata in enunt de către Vanzator.

Obligatiile si drepturile cumparatorului

Prin emiterea unei comenzi electronice sau telefonice pe site-ul Bervolo.ro, cumparatorul este de acord cu mondalitatea de comunicare (telefonica, sms, e-mail sau alte mijloace electronice) prin intermediul careia vanzatorul isi va desfasura operatiunile.

In utilizarea serviciului de achizitie de pe site-ul www.bervolo.ro cumparatorul este de acord sa furnizeze informatii reale, actuale si corecte despre acesta. In cazul in care vanzatorul considera ca obligatia nu este respectata, vanzatorul isi rezerva dreptul de a bloca accesul la folosirea contului cumparatorului.

Cumparatorul are dreptul sa verifice in orice moment de la lansarea cererii de produse, pana la livrarea acestora, starea comenzii.

Informatii referitoare la produse

Informatiile legate de produse au caracter informativ si pot fi modificate de catre vanzator, fara o anuntare prealabila. Totodata din anumite considerente descrierile produselor pot fi incomplete, insa vanzatorul face eforturi de a prezenta cumparatorului informatiile cele mai relevante,.

Toate preturile pentru produsele de pe site-ul Bervolo.ro sunt finale, contin TVA si toate taxele in vigoare la momentul plasarii comenzii.

Fotografia afisata produsului are caracter orientativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard.

Detaliile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligatie contractuala.

Bervolo.ro face toate eforturile pentru a va prezenta cu maxima corectitudine culorile, marimile, dimensiunile si descrierea produselor. Totusi, datorita volumului mare de date pot aparea inadvertente in cadrul informatiilor referitoare la produs.

De asemenea, culorile pe care le vedeti pe monitor pot fi diferite de culorile reale ale produselor, deorece culorile depind de specificatiile tehnice si reglarile computerului si monitorului dvs. Bervolo.ro nu poate fi facut raspunzator pentru inadvertenta dintre culorile pe care le vedeti pe monitorul dvs si culorile reale ale produselor.

Corespondentele dintre marimi cat si dimensiunile sunt aproximative. Bervolo.ro nu poate fi facut raspunzator pentru inadvertenta dintre marimi.


Toate promotiile prezente pe acest site sunt valabile in limita stocului disponibil, chiar daca acest lucru nu este specificat in mod explicit pe Site.

Este posibil din cauza spatiului limitat si structura complexa a informatiilor pe site-ul magazinului online, descrierile produselor sa fie uneori incomplete.

Garantii

Fiecare produs beneficiaza de garantia specifica data de catre producatorul sau distribuitorul autorizat in Romania si este livrata impreuna cu produsul si factura fiscala.

Legal

Toate marcile apartin detinatorilor legali. Pentru orice problema legata de dreptul de proprietate intelectuala ne puteti scrie la [email protected]

Plata

Pretul si modalitatea de plata sunt specificate pe site in momentul in care cumparatorul lanseaza o comanda. Vanzatorul va emite catre cumparator o factura pentru bunurile si serviciile livrate, obligatiile cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii respectivei facturi, conform legislatiei in vigoare.

Livrarea produselor

Livrarea produselor se face oriunde in tara (Romania), prin intermediul unei firme de curierat rapid. Alegerea curierului este facuta de personalul Bervolo, dupa plasarea comenzii, in functie localitatea de destinatie si incarcarea operationala a firmei de curierat din zona de livrare. Clientul va fi instiintat despre firma de curierat alesa la confirmarea comenzii, urmand ca la expediere sa primeasca AWB-ul coletului.

Termenul de livrare al produselor este cuprins intre 24 de ore si 21 zile lucratoare. Pentru a vedea in cat timp ajunge un produs la dvs. verificati termenul de livrare in pagina produsului respectiv.

NU facem livrari prin Posta Romana. Bervolo.ro isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor.

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, el va fi contactat telefonic de catre firma de curierat.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna. Factura constituie contractul de vanzare/cumparare conform legislatiei romane in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii sau documentului de transport cu privire la faptul ca a primit produsul (produsele) care este (sunt) conform cu comanda si cu nevoile acestuia.

Bervolo.ro isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de Vanzator care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de Bervolo.ro fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de Bervolo.ro de la acest client.

Bervolo.ro isi rezerva dreptul de va a solicita plata in avans prin card sau ordin de plata dupa 3 comenzi neridicate.

Politica de retur

Clientul poate denunta unilateral contractul cu Bervolo.ro fara a invoca un motiv, in termen de 14 de zile calendaristice (cf. ord. 34/2014), de la data primirii lor prin curier.

Astfel, produsele cumparate din Bervolo.ro pot fi returnate conform legii, in 14 zile calendaristice de la primirea lor prin curier.

Inainte de returnarea produsului, este obligatoriu sa anuntati telefonic sau pe email la [email protected] intentia de a returna la un produs / mai multe produse.

Produsul va fi returnat in conditii bune, in punga sau cutia originala, neutilizat si nezgariat. In caz contrar, ele pot fi reexpediate clientului sau se pot calcula o suma echitabila pentru uzura produsului, ce va fi retinuta din suma rambursata Clientului.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, catre sediul Bervolo, cu exceptia comenzilor livrate gresit sau a produselor defecte. Coletul catre client este achitat de catre Bervolo.

De asemenea, NU se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc. Puteti face returul prin orice firma de curierat. Nu acceptam retururi in oficii postale. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului.

Va rugam sa ne contactati pentru a va comunica adresa de retur.

Produsul returnat trebuie sa fie insotit de copia dupa factura, certificat de garantie, si formularul de retur primit odata cu comanda sau descarcat online de aici.

Daca produsele alese pentru retur au fost insotite de cadouri, trebuie returnate si acestea.

Bervolo.ro va inapoia contravaloarea produselor in cel mult 14 zile de la data primirii returului. Suma inapoiata include contravaloarea produselor, exceptand cheltuielile de transport.

Rambursarea contravalorii produselor returnate se va face prin transfer bancar in contul IBAN specificat in formularul de retur.

NU puneti ramburs pentru coletul expediat catre noi. Nu va fi posibila inspectarea produselor si coletul va fi refuzat. In cazul in care contravaloarea unui produs/unor produse a fost incasata de Vanzator, dar din varii motive comanda nu a putut fi onorata, contravaloarea comenzii va fi returnata in maxim 14 de zile calendaristice.

La cerere se poate solicita inlocurirea produsului / produselor, astfel:

1. Inlocuirea cu o marime mai mare sau mai mica:
- dupa notificarea dreptului de retragere, consumatorul va trimite produsul inapoi la Bervolo.ro;
- dupa inspectarea si acceptarea returului, consumatorul va primi o noua confirmare pe e-mail pentru noua marime comandata;

2. Inlocuirea cu un produs mai scump:
- dupa notificarea dreptului de retrage consumatorul va trimite produsul inapoi la Bervolo.ro;
- dupa inspectarea si acceptarea returului, consumatorul va primi o noua confirmare pe email pentru noul produs comandat. In noua confirmare de comanda va fi stipulata si diferenta de bani pe care consumatorul va trebui sa o achite la livrarea noului produs;

3. Inlocuirea cu un produs mai ieftin:
- dupa notificarea dreptului de retrage consumatorul va trimite produsul inapoi la Bervolo.ro;
- dupa inspectarea si acceptarea returului, consumatorul va primi o noua confirmare pe e-mail pentru noul produs comandat. Diferenta de bani dintre produsul returnat si produsul nou comandat, va fi returnata in maxim 14 zile.

Din motive de igiena, produsele din categoria lenjerie intima nu se pot returna!
Din aceasta categoria fac parte costumele de baie si lenjeria de corp (chiloti, slipi, sutiene, bustiere dresuri, sosete, etc).

Politica de retur mai sus descrisa se aplica doar cumparatorilor persoane fizice, cu documente emise pentru persoane fizice.

Nu este obligatoriu, insa in vederea imbunatatirii serviciilor oferite, apreciem daca ne puteti spune de ce doriti returnati produsul / produsele.

Politica de confidentialitate

Categoriile de date personale prelucrate sunt: numele si prenumele, sexul, data si locul nasterii, datele din actele de stare civila, telefon/fax, adresa (domiciliu/resedinta), e-mail, profesie, loc de munca, formare profesionala, situatie familiala, situatie economico-financiara, date privind bunurile detinute, obisnuinte/preferinte/comportament, imagine, voce, date de geolocalizare/date de trafic.

Atunci cand un Utilizator isi creeaza un cont pe Bervolo.ro, va primi comunicari comerciale din partea Bervolo.ro doar in masura in care si-a dat consimtamantul expres, selectand optiunea corespunzatoare.

Datele colectate cu privire la newslettere si alerte sunt confidentiale. Bervolo.ro va putea selecta Utilizatorii carora le va trimite newslettere si alerte.

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Bervolo.ro are obligatia de a prelucra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de Utilizatori.

Scopul colectarii datelor cu caracter personal este: gestiune economico-financiara, reclama, marketing, publicitate, servicii de comunicatii electronice, informarea Clientilor privind situatia contului lor de pe Bervolo.ro, informarea Clientilor privind evolutia si starea Comenzilor.

Completarea de catre Utilizatori a formularelor de pe site echivaleaza cu acceptarea neconditionata ca aceste date sa fie incluse in baza de date a Bervolo.ro si cu utilizarea si prelucrarea de catre Bervolo.ro, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea activitatilor enumerate mai sus, inclusiv, dar nelimitandu-se la furnizori de servicii de servicii de marketing, curierat, servicii de plata / bancare.

Clientilor le sunt garantate drepturile prevazute de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale. Clientii au dreptul de a solicita stergerea totala sau partiala a datelor cu caracter personal. Clientul poate solicita oricare dintre drepturile enumerate mai sus in baza unei cereri scrise, semnate si datate, inaintata catre sediul Bervolo.ro

Refuzul furnizarii acestor date determina imposibilitatea onorarii Comenzilor.

In cazul in care Clientul isi modifica prin utilizarea formularelor de pe site datele personale livrate deja catre Bervolo.ro si exista Comenzi in derulare, Comenzile isi pastreaza datele de la momentul plasarii Comenzii iar livrarea produselor se va face luandu-se in considerare datele nou modificate.

Bervolo.ro nu solicita Utilizatorilor sai prin nici un mijloc de comunicare (telefon/e-mail etc) informatii confidentiale, date despre conturi bancare, parole personale etc. In cazul in care Utilizatorul le divulga unor terti, acesta poarta intreaga responsabilitate pentru actiunile sale. Astfel, in cazuri de divulgare de astfel de date, Utilizatorul nu poate tine raspunzator pe Bervolo.ro pentru niciun fel de prejudiciu.

Copyright

Intregul continut al site-ului: imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica Web, scripturi, programe, logo-uri, baze de date - este proprietatea Cesinova Net S.R.L. si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei Cesinova Net S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Responsabilitate

Responsabilitatea pentru eventualele deficiente ale bunurilor, neconformitati ale continutului coletelor cu comenzile efectuate de clienti precum si procesul de restituire a mărfurilor revine in totalitate vanzatorului. Acesta se obligă să furnizeze toata documentatia si informatiile pentru a asista clientul in exercitarea drepturilor sale legale.

Bervolo.ro isi declina orice responsabilitate fata de terte parti in cazul in care o acestea considera ca informatiile publicate de magazinul online incalca drepturile de proprietate intelectuala, de autor sau de orice alta natura in legatura cu aceste drepturi.

Comunicarea cu magazinul

Comunicarea cu magazinul se poate face prin interactiunea cu acesta, postarea opiniilor fata de produse sau comunicarea prin adresele de e-mail, prin intermediul numerelor de telefon sau prin comunicarea directa la sediul firmei (toate informatiile cu privire la modalitatile de comunicare cu firma sunt prezente in sectiunea "contact"). Vor fi excluse din site sau ignorate, pareri sau adresari care contin injurii sau limbaj neadecvat. Bervolo.ro isi rezerva dreptul de a gestiona informatiile primite fara a aduce neaparat justificari pentru aceasta.

Erori de tipar

In cazul in care un produs este listat la un pret incorect / cu informatii incorecte din cauza unor erori tipografice / erori in stabilirea preturilor sau informatiile despre produs primite de la furnizorii nostri, vom avea dreptul de a refuza sau anula orice comanda plasata pentru produsele ce prezinta eroare. Vom avea dreptul de a refuza sau anula orice comanda chiar daca aceasta a fost platita de dvs. In acest caz vom emite imediat o linie de credit in contul dvs. egala cu suma platita pentru produsul / produsele anulate.

Inregistrarea comenzii nu reprezinta si confirmarea acesteia. Dupa preluarea comenzii, aceasta va fi procesata de catre un operator in vederea confirmarii si stabilirii detaliilor de livrare. Termenul de livrare este de 1-5 zile lucratoare de la confirmarea comenzii.

Dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe Bervolo.ro si care nu este deja tratata de niciun articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre Utilizator.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare ai site-ului Bervolo.ro, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.