Modalitati de livrare:

Produsele comandate pe site-ul Bervolo.ro se livreaza exclusiv prin curierat rapid. NU livram cu Posta Romana. Nu se pot ridica produse de la sediul nostru.

Valoarea costului de transport / taxei de procesare se calculeaza in functie de valoarea si greutatea comenzii, fiind afisat in permanenta in cosul de cumparaturi, actualizandu-se automat in functie de continut. Se evidentieaza pe factura fiscala ca articol separat.

Nu se percepe taxa de livrare pentru localitatile in care firmele de curierar taxeaza kilometri suplimentari pentru distanta mare fata de depozite.

Livrarea coletelor se face prin intermediul firmelor de curierat Sameday.

Termen de livrare:

Termenul de livrare este de 1-2 zile lucratoare de la momentul plasarii comenzii sau cel comunicat de operatorul Bervolo.ro in momentul confirmarii comenzii. Pot aparea intarzieri din diverse cauze: sarbatori legale, conditii meteo nefavorabile, probleme tehnice independente de firma etc. In cazul in care termenul de livrare a produselor se prelungeste, acest lucru va fi anuntat atat pe site, cat si pe toate retelele sociale.

Modalitati de plata:

1. Plata la livrare / ramburs: se plateste numerar, direct curierului la predarea coletului.

2. Online prin card bancar (Visa/Mastercard)

Bervolo.ro foloseste pentru tranzactiile online serviciile MobilPay. Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina, in mediu 3D Secure. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2). Plata se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care ofera confidentialitate, siguranta si simplitate in achizitia produselor si serviciilor prin Internet. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul bancii, magazinul nostru nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Pentru platile prin card bancar nu este perceput niciun comision!

Tranzactiile se vor efectua in lei, indiferent de cardul tau, in conditiile agreate cu Banca emitenta a cardului. Pentru efectuarea tranzactiei pe site-ul Bervolo.ro nu se percepe niciun comision suplimentar. Compania noastra nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul tau.

3. Plata prin transfer bancar OP. Comanda va fi expediata doar in momentul in care tranferul bancar este confirmat de catre banca.