Clientul poate denunta unilateral contractul cu Bervolo.ro fara a invoca un motiv, in termen de 14 de zile calendaristice (cf. ord. 34/2014), de la data primirii lor prin curier.
Astfel, produsele cumparate din Bervolo.ro pot fi returnate conform legii, in 14 zile calendaristice de la primirea lor prin curier.
Inainte de returnarea produsului, este obligatoriu sa ne comunicati telefonic sau prin email, la [email protected], intentia de a returna la un produs / produse.

Informatii:

Produsul va fi returnat in conditii bune, in punga sau cutia originala, neutilizat si nezgariat. In caz contrar ele pot fi reexpediate clientului sau se pot calcula o suma echitabila pentru uzura produsului, ce va fi retinuta din suma rambursata clientului.
Daca este posibil, ambalati punga sau cutia originala, intr-un alt ambalaj, pentru o protectie sporita pe durata transportului.
De asemenea, Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, fire trase, fermoare rupte, etc. Clientul este raspunzator pentru diminuarea valorii produsului, ca urmare a utilizării lui intr-un mod care trece peste cel necesar pentru a constata caracteristicile functionarii / potrivirii produselor (miros de parfum, semne vizibile de purtare, pete, etichete rupte).

Din motive de igiena, produsele din categoria lenjerie intima nu se pot returna! Din aceasta categoria fac parte costumele de baie si lenjeria de corp (chiloti, slipi, sutiene, bustiere, dresuri, sosete, etc).

Potrivit articolului 16, litera (e) din O.U.G. 34/2014 privind contractele la distanță, sunt exceptate de la dreptul de retragere, furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecție a sănătății sau din motive de igienă și care au fost desigilate de consumator. Căștile intrauriculare prin natura lor, se introduc în canalul urechii, astfel că nu se pot returna din motive de igienă. Acestea se pot contamina în momentul probei și pot afecta sănătatea unui cumpărător viitor. Mastile de protectie nu pot fi, de asemenea, returnate. Mastile nu pot fi, de asemenea, returnate.

Puteti face returul prin orice firma de curierat. Nu acceptam retururi in oficii postale. NU puneti ramburs pentru coletul expediat catre noi. Nu va fi posibila inspectarea produselor si coletul va fi refuzat.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, catre adresa ce va fi comunicata de operatorul Bervolo.

Va rugam sa ne contactati pentru a va comunica adresa de retur.

Produsul returnat trebuie sa fie insotit de copia dupa factura, certificat de garantie, si formularul de retur  modelul ce poate fi descarcat online de aici, sau o cerere scrisa de dumneavoastra, ce trebuie sa contina: Numele si adresa, contul IBAN in care se vor returna banii, data receptionarii comenzii, seria si numarul facturii ce a insotit comanda, denumirea produsului / produsele de returnat, semnatura si data completarii cererii.

Nu este obligatoriu sa ne oferiti motivul returnarii insa, pentru imbunatatirea serviciilor oferite, apreciem daca ne puteti spune de ce doriti returnati produs / produse.

Daca produsele alese pentru retur au fost insotite de cadouri, trebuie returnate si acestea.

Rambursare:

Bervolo.ro va inapoia contravaloarea produselor in cel mult 14 zile de la data primirii returului. Suma inapoiata include contravaloarea produselor, exceptand cheltuielile de transport / costul de procesare.

In cazul in care contravaloarea unui produs/unor produse a fost incasata de Vanzator, dar din varii motive comanda nu a putut fi onorata, contravaloarea comenzii va fi returnata in maxim 30 de zile calendaristice.
Rambursarea contravalorii produselor returnate se va face prin transfer bancar in contul IBAN specificat in formularul de retur.

La cerere se poate solicita inlocurirea produsului / produselor, astfel:

1. Inlocuirea cu o marime mai mare sau mai mica:
- dupa notificarea dreptului de retrage consumatorul va trimite produsul inapoi la Bervolo.ro;
- dupa inspectarea si acceptarea returului, consumatorul va primi o noua confirmare pe email pentru noua marime comandata;

2. Inlocuirea cu un produs mai scump:
- dupa notificarea dreptului de retrage consumatorul va trimite produsul inapoi la Bervolo.ro;
- dupa inspectarea si acceptarea returului, consumatorul va primi o noua confirmare pe email pentru noul produs comandat. In noua confirmare de comanda va fi stipulata si diferenta de bani pe care consumatorul va trebui sa o achite la livrarea noului produs;

3. Inlocuirea cu un produs mai ieftin:
- dupa notificarea dreptului de retrage consumatorul va trimite produsul inapoi la Bervolo.ro;
- dupa inspectarea si acceptarea returului, consumatorul va primi o noua confirmare pe email pentru noul produs comandat. Diferenta de bani dintre produsul returnat si produsul nou comandat, va fi returnata in maxim 14 zile.

Politica de retur mai sus descrisa se aplica doar persoanelor fizice.