zoom_in
SSD Extern WD My Passport™ 1TB, USB 3.2 Gen2 Type-C/A, NVMe, gri

SSD Extern WD My Passport™ 1TB, USB 3.2 Gen2 Type-C/A, NVMe, gri

Transport gratuit. Produs recomandat de Bervolo Uno ®. Produs testat, verificat și fabricat la o calitate superioară

Performanta care iti duce productivitatea la limite

Salveaza, acceseaza si protejeaza continutul care conteaza cu SSD-ul My Passport™, oferindu-ti viteze de citire de pana la 1050 MB / s2 si viteze de scriere de pana la 1000 MB / s2 cu tehnologia NVMe™.

Performanta accelerata

Fisierele mai mari si mai mult continut necesita performante la nivelul urmator. SSD-ul My Passport™ ofera viteze de citire de pana la 1050MB / s2 si viteze de scriere de pana la 1000MB / s2, astfel incat sa poti accesa lumea digitala oricand, oriunde.

Parole protejate de criptare hardware

Lumea ta digitala este de nepretuit. Te ajuta sa iti pastrezi datele in siguranta cu criptarea hardware AES pe 256 de biti activata prin parola si backup simplu.

Duce rezistenta la un alt nivel

Transportati datele cu incredere. SSD-ul My Passport™ are un design indraznet, metalic, suficient de dur pentru a face fata oricarui lucru care iti vine in cale. Rezistent la socuri si vibratii. Rezistent la cadere pana la 1.98 m.

Backup simplu

Software-ul de backup inclus faciliteaza activarea backupurilor simple ale fisierelor de mare capacitate pe contul de unitate sau pe serviciu cloud. Seteaza-l si uiti ca exista! Compatibil cu Apple Time Machine (necesita reformatare).

Noul aspect al performantei SSD

Conceput elegant intr-o gama de culori si incadrat intr-un design compact metalic elegant. SSD-ul My Passport™ este proiectat de la baza pentru a fi o unitate de calitate, atat in ​​interior cat si in exterior, pentru a oferi performante fiabile. Este o unitate de incredere construita cu fiabilitatea WD.

Usor de folosit imediat dupa ce a fost scos din cutie

Nu este necesara configurarea. Gata de utilizare imediat ce este scos din cutie si compatibila cu PC si Mac. Echipat cu tehnologia USB 3.2 Gen-2, SSD-ul My Passport™ vine cu un cablu USB-C™ si un adaptor USB-A pentru a lucra cu sisteme vechi.

Specificatii tehnice:

  • Capacitate: 1 T
  • Interfata: USB 3.2 Type C
  • Rata de transfer Scriere-1000 MB/s
  • Tip Memorie: NVMe.

Culoare: gri.

Dimensiuni: 100.08 x 55.12 x 8.89 cm.

Bervolo
WDBAGF0010BGY-WESN

Referinte specifice