zoom_in
Casti In-Ear Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2 Basic, White

Casti In-Ear Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2 Basic, White

Produs recomandat de Bervolo Uno ®. Produs testat, verificat și fabricat la o calitate superioară.

Datorita controlului consumului de energie al noului cip, castile pot fi utilizate timp de aproximativ 5 ore la o singura incarcare completa si 20 de ore in combinatie cu ajutorul carcasei de incarcare. Rezistenta bateriei iti permite sa asculti muzica toata ziua.

Recomandari de folosire Casti Xiaomi

Iti recomandam inainte de prima utilizare sa asezi castile in carcasa de incarcare, sa inchizi capacul si sa le lasi la incarcat timp de 1.5 h. Carcasa se incarca folosind cablul USB furnizat in pachet.

Conectarea la dispozitiv nou

  1. Pune castile in carcasa de incarcare, inchide capacul carcasei pentru cateva secunde, apoi deschide capacul carcasei
  2. Asteptati sincronizarea castilor intre ele aproximativ 10 secunde. Este important sa asteptati, deoarece pot aparea doua dispozitive bluetooth separate, aferente fiecarei casti. In acest caz, dupa 10 secunde, bluetooth-ul ambelor casti va aparea separat
  3. Se activeaza bluetooth pe dispozitivul dorit si se conecteaza cu castile. Daca se solicita o parola, foloseste parola ”0000”
  4. Dupa folosire, castile se aseaza in carcasa de incarcare. Pentru reconectare, se urmeaza din nou pasul 1.

Resetarea castilor 

In cazul in care vreuna dintre casti nu se aude, inseamna ca nu sunt conectate ambele casti. Se aseaza castile in carcasa de incarcare cu capacul deschis si apasa lung ambele panouri tactile timp de 7 secunde. 

Cu microfoane duale, zgomotul in timpul apelurilor este redus, asigurandu-te ca nu exista perturbari

Fiecare casca este echipata cu doua microfoane incorporate de inalta sensibilitate, care utilizeaza tehnologia de formare a fasciculului pentru a elimina zgomotul de fundal in timpul apelurilor, permitand celuilalt utilizator sa auda clar, chiar si in medii zgomotoase.

O fereastra apare cand carcasa este deschisa, iar conexiunea inteligenta devine vizibila

Castile fara fir prezinta interfata utilizator MIUI Global. Cand carcasa de incarcare este deschisa, apare o fereastra pentru conectarea castilor. Dupa conectare, castile pot fi actionate convenabil de pe telefon si poti vizualiza nivelul bateriei castilor si al carcasei de incarcare. Prima conexiune trebuie completata manual in setarile Bluetooth ale telefonului smartphone. Functia Bluetooth a dispozitivului ar trebui sa fie activata normal pentru a stabili o conexiune automata.

Urmatoarele modele vor sprijini aceasta fereastra pop-up pentru asocierea rapida dupa actualizarea succesiva a noilor versiuni ale MIUI Global: Mi 10, Mi 10 Lite, Mi 10 Pro, Mi 8, Mi 8 Explorer Edition, Mi 8 Lite,  Mi 8 Pro, Mi 8 SE, Mi 9, Mi 9 Lite, Mi 9 SE, Mi 9T, Mi 9T Pro, Mi Max 3, Mi MIX 2S, Mi MIX 3, Mi Note 10, Mi Note 10 Lite, POCO F1, POCO F2 Pro, Redmi 8, Redmi 8A, Redmi Note 7, Redmi Note 7 Pro, Redmi Note 8 Pro, Redmi Note 9, Redmi Note 9 Pro si Redmi Note 9S.

Design cu adevarat wireless, fara restrictii

Poti lua castile stanga sau dreapta dupa cum doresti, comutand cu flexibilitate intre modul ureche simpla si dubla. Modul dual ear ofera sunet dimensional wireless, in timp ce utilizarea single ear ofera o experienta mai libera.

Un driver dinamic mare face ca sunetul sa fie bogat si natural

Driverul dinamic cu o diafragma compozita mare de 14.2 mm este folosit pentru a face sunetul mai plin si mai bogat cu o senzatie mai naturala, restabilind textura si detaliile mai reale. In acelasi timp, tehnologia codecului audio AAC este acceptata pentru a imbunatati calitatea si experienta audio, oferind utilizatorilor un sunet clar.

Design confortabil pe jumatate in ureche pentru mai mult confort

Designul pe jumatate in ureche se potriveste perfect canalului urechii pentru mai mult confort si stabilitate in interior, cat si in exterior. O singura casca cantareste doar 4.7 g. Corpul compact si usor le face mai usor de purtat si reduce foarte mult oboseala cauzata de folosirea prelungita.

Poti controla castile cu o singura atingere

Operatii precum redarea / intreruperea muzicii, raspunsul / terminarea unui apel, trezirea asistentului vocal pot fi efectuate prin simpla atingere a castilor. Controleaza-le cu usurinta fara a utiliza telefonul mobil.

Detectarea castilor

In timp ce asculti muzica, poti face o pauza scotand castile si poti relua simplu, doar punandu-le la loc. Bucura-te de muzica din momentul in care castile sunt la locul lor si nu rata niciodata sa fii rasfatat.

Transmiterea simultana pentru ambele urechi are ca rezultat un joc mai lin si o experienta audiovizuala imbunatatita

Software-ul si hardware-ul sunt profund optimizate cu o noua arhitectura. Casca din stanga si cea din dreapta sunt conectate in comun, iar semnalul sonor este transmis la casti in mod sincron. Stabilitatea anti-interferente a fost imbunatatita si intarzierea sunetului a fost redusa efectiv.

Politica de retur

Potrivit articolului 16, litera (e) din O.U.G. 34/2014 privind contractele la distanta, sunt exceptate de la dreptul de retragere, furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator. Castile intrauriculare prin natura lor, se introduc in canalul urechii, astfel ca nu se pot returna din motive de igiena. Acestea se pot contamina in momentul probei si pot afecta sanatatea unui alt cumparator viitor.

Xiaomi
BHR4089GL

Fisa tehnica

Culoare
Alb

Referinte specifice

Îți mai recomandăm și