Array
Casti in-ear Xiaomi Haylou GT1, Wireless, Bluetooth 5.0, 310 mAh, 110dB, Negru
zoom_in
  • Casti in-ear Xiaomi Haylou GT1, Wireless, Bluetooth 5.0, 310 mAh, 110dB, Negru
  • Casti in-ear Xiaomi Haylou GT1, Wireless, Bluetooth 5.0, 310 mAh, 110dB, Negru
  • Casti in-ear Xiaomi Haylou GT1, Wireless, Bluetooth 5.0, 310 mAh, 110dB, Negru
Casti in-ear Xiaomi Haylou GT1, Wireless, Bluetooth 5.0, 310 mAh, 110dB, Negru
  • Casti in-ear Xiaomi Haylou GT1, Wireless, Bluetooth 5.0, 310 mAh, 110dB, Negru
  • Casti in-ear Xiaomi Haylou GT1, Wireless, Bluetooth 5.0, 310 mAh, 110dB, Negru
  • Casti in-ear Xiaomi Haylou GT1, Wireless, Bluetooth 5.0, 310 mAh, 110dB, Negru

Casti in-ear Xiaomi Haylou GT1, Wireless, Bluetooth 5.0, rezistenta la apa IPX5, 310 mAh, touch control, 110dB, Negru

8999 lei

Transport gratuit. Produs recomandat de Bervolo Uno ®. Produs testat, verificat și fabricat la o calitate superioară

check

Castile wireless Haylou GT1 Bluetooth 5.0 TWS ofera un sunet de inalta calitate, cu un raspuns bun la frecventa si o sensibilitate foarte ridicata de pana la 110 dB. Ele au un design unic si atractiv din punct de vedere vizual si practic.

Conexiune rapida Bluetooth 5.0 

Castile wireless Haylou GT1 sunt o pereche de casti in-ear care utilizeaza tehnologia Bluetooth 5.0 pentru a se conecta la dispozitivele mobile. Aceasta tehnologie de ultima generatie ofera o conexiune stabila, rapida si fara fir, care permite o experienta audio fara intreruperi sau interferente. Castile sunt proiectate pentru a oferi o calitate audio excelenta, cu un raspuns bun la frecventa, astfel incat sunetul poate fi reprodus cu claritate si in detaliu.

Baterie rezistenta de pana la 12 ore

Castile Haylou GT1 ofera o durata de functionare de pana la 12 ore cu o singura incarcare. Totodata, timpul de incarcare este rapid, de doar 2 ore. Acest lucru le face o optiune excelenta pentru activitatile de zi cu zi, cum ar fi alergarea, mersul pe jos, ciclismul sau calatoriile cu masina, fara a fi nevoie sa va faceti griji cu privire la descarcarea bateriei.

Confort si reducerea zgomotului(CVC 6.0)

Castile Haylou ofera o izolare fonica buna, permițand utilizatorilor sa se bucure de muzica fara a fi deranjati de zgomotele din jur. Cele 3 tipuri diferite de accesorii incluse fac ca potrivirea castilor sa fie mai usoara si mai confortabila pentru utilizatori. In plus, castile Haylou sunt dotate cu tehnologia CVC 6.0, care reduce zgomotul de fundal si asigura o calitate mai buna a sunetului in timpul apelurilor telefonice. Acest lucru face ca vocea utilizatorilor sa fie clara si usor de auzit, chiar si in conditii de zgomot de fundal.

Tehnologie DSP

DSP este acronimul pentru "Digital Signal Processing" si se refera la o tehnologie de procesare a semnalelor audio digitale. Aceasta tehnologie permite ajustarea si optimizarea sunetului intr-un mod digital, permitand imbunatatirea calitatii sunetului prin reducerea zgomotului, a interferentelor si a distorsiunii. In cazul castilor, tehnologia DSP poate fi utilizata pentru a imbunatati calitatea sunetului prin reducerea zgomotului de fundal si a distorsiunii. Aceasta poate fi utila, in special, pentru utilizatorii care doresc o experienta audio mai clara si mai curata, fara interferente si distorsiuni.

Raza de actiune de pana la 10 m

Castile Haylou au o raza de actiune de 10 metri, ceea ce permite utilizatorilor sa se miste in jurul dispozitivului la care sunt conectati fara a pierde conexiunea sau calitatea sunetului. Aceasta ofera utilizatorilor o flexibilitate mai mare si o libertate de miscare.

Capacitatea bateriei de 310 mAh

Castile wireless Haylou GT1 sunt dotate cu o carcasa de incarcare care are o capacitate de baterie de 310 mAh, care poate incarca castile de mai multe ori. Castile in-ear in sine au o capacitate de baterie de 43 mAh, ceea ce le ofera o durata de functionare de pana la 12 ore cu o singura incarcare. Astfel, cu ajutorul cutiei de incarcare, utilizatorii pot incarca castile de mai multe ori, oferind astfel o durata totala de functionare mai lunga. Durata de incarcare a carcasei este de 2h.

Touch control

Castile cu control tactil sunt un tip de casti care permit utilizatorilor sa controleze functiile castilor prin atingerea suprafetei exterioare a castilor in loc de a folosi butoane fizice. Aceasta tehnologie ofera o experienta mai convenabila si mai usoara de utilizare, permitand utilizatorilor sa controleze volumul, sa schimbe melodiile si sa preia sau sa respinga apelurile telefonice prin atingerea castilor cu degetul. Castile Haylou GT1 Bluetooth 5.0 TWS sunt echipate cu un sistem de control tactil, care permite utilizatorilor sa controleze functiile castilor prin atingerea suprafetei exterioare a castilor. Acest lucru face ca utilizarea castilor sa fie mai comoda si mai eficienta, permițand utilizatorilor sa controleze castile fara a fi nevoie sa foloseasca telefonul mobil.

Sunet de pana la 110 dB si microfon incorporat

Sensibilitatea ridicata de 110dB este un indicator important al castilor. Aceasta se refera la nivelul maxim de sunet pe care castile il pot reda fara a afecta calitatea sunetului. Sensibilitatea ridicata poate fi utila pentru a percepe sunete mai subtile, cum ar fi detalii inregistrate in muzica sau sunete din mediul inconjurator. Castile Haylou au, de asemenea, un microfon incorporat, care permite utilizatorilor sa preia apelurile telefonice fara a fi nevoie sa scoata castile din urechi. Acest lucru face ca castile sa fie o optiune mai convenabila si mai sigura pentru cei care sunt in miscare sau care sunt ocupati cu alte activitati, cum ar fi alergarea sau mersul pe bicicleta.

Rezistenta la apa IPX5

IPX5 este o clasificare a rezistentei la apa pentru dispozitive electronice. Aceasta clasificare se refera la nivelul de protectie impotriva jeturilor de apa, ceea ce inseamna ca un dispozitiv cu clasificarea IPX5 poate rezista la jeturi de apa puternice fara sa fie afectat. In cazul castilor Haylou GT1 Bluetooth 5.0 TWS, acestea au o clasificare IPX5, ceea ce inseamna ca acestea sunt rezistente la jeturi de apa puternice, cum ar fi cele care ar putea fi produse de o ploaie moderata sau prin utilizarea lor in timpul exercitiilor fizice intense. Cu toate acestea, este important de retinut ca aceasta clasificare nu inseamna ca castile sunt complet impermeabile, astfel incat trebuie evitată expunerea lor la apa in mod constant sau prelungit.

Incarcare magnetica a carcasei

Incarcarea magnetica se refera la un sistem de incarcare care utilizeaza un magnet pentru a asigura o conexiune stabila intre dispozitivul care trebuie incarcat si sursa de alimentare. Acest sistem de incarcare poate fi mai eficient si mai convenabil decat alte metode de incarcare, cum ar fi conectarea prin cablu. Castile wireless Haylou GT1 Bluetooth 5.0 TWS vin cu o cutie de incarcare care utilizeaza un sistem de incarcare magnetica pentru a incarca castile. Aceasta cutie de incarcare este prevazuta cu un magnet care asigura o conexiune stabila intre casti si cutie pentru a le incarca rapid si eficient. Sistemul de incarcare magnetica face ca utilizarea castilor sa fie mai comoda si mai eficienta, permițand utilizatorilor sa incarce castile fara a fi nevoie sa foloseasca cabluri.

Pachetul contine:

  • carcasa de incarcare
  • casti earbuds
  • cablu de incarcare
  • manual de instructiuni.

Culoare: negru.

Haylou
6971664930191

Fisa tehnica

Culoare
Negru

Referinte specifice

Produse asociate

Îți mai recomandăm și