zoom_in
Purificator de aer cu filtru UV, generator ozon, ioni negativi, capacitate 325 m2, Bervolo Uno®

Purificator de aer cu filtru UV, generator ozon, ioni negativi, capacitate 325 m2, Bervolo Uno®

249000 lei

Produs recomandat de Bervolo Uno ®. Produs testat, verificat și frabricat la o calitate superioară.

Ultimul produs in stoc cu livrare 24 ore

Descriere:

 • Elimină până la 99% din alergenii şi acarienii din praf prin generatorul de Ozon
 • Este special conceput pentru persoanele cu alergii la praf, polen, ambrozie ori altele. 
 • Este solutia ideala pentru mai putin praf in casa.
 • Purificatorul de aer este ideal pentru locuinte, case, apartamente sau birouri.
 • Are durata de viata indelungata, deci nu este necesar sa fie inlocuit des ca in cazul altor modele de purificatoare.
 • Gratie celor 4 metode de filtrare, aparatul elimina fumul de tigara, mirosul de mancare ori alte substante.
 • Elimina impuritatile din aer prin ionizare si asigura sterilizarea aerului cu ajutorul luminii UV.
 • Nu necesita intretinere, nu necesita schimarea filtrelor datorita filtrelor lavabile.

Capacitate de filtrare pana la 325 m2.

Filtre incluse:

 • Filtru grosier pentru praf.
 • Filtru HEPA: curata pana la 99.97% din impuritatile mai mari de 0.3 microni (inclusiv polen).
 • Filtru carbune activ: retine mirosurile.
 • Filtru activ UV: distruge alergenii de natura organica, virusii, bacteriile.

Generator de Ozon:

Elimină până la 99% din alergenii şi acarienii din praf şi ajută la menţinerea aerului curat şi liber de alţi alergeni şi microorganisme în aer, reprezentând un aliat major în îmbunătăţirea calității vieții persoanelor care suferă de alergii.

Foloseste electricitate si un proces de separare al moleculelor de oxigen pentru a genera ozon, rezultatul fiind un miros proaspat, placut, ca dupa o ploaie de vara.

Generare Ioni Negativi:

Cantitatea de ioni negativi din atmosfera are legatură direct proportionala cu starea noastra de bine.

Ionii negativi sunt molecule invizibile, inodore si insipide, ce se gasesc in aer, in cantitati ce difera in functie de mediu. Ii gasim din abundenta in zonele de munte, in paduri si in apropierea apelor (plaje, cascade). In schimb, in zonele poluate, cantitatea de ioni negativi este mai mica.

Filtru UV:

Prin intermediul luminii UV purificatorul elimina microorganisme precum bacteriile, mucegaiul ori virusii.

Setari independente

Setari independente pentru toate functiile: ozonificare (cu posibilitate de programare), emitere de ioni negativi, sterilizare prin UV, putere de ozonificare, putere de ventilatie.

Intrebari si raspunsuri:

I: Ce face purificatorul de aer?

R: Trateaza aerul din casa sau din birou prin eliminarea mirosurilor cauzate de poluanti si elimina din aerul respirabil particulele aeropurtate (praf, polen, etc).

I: Cum trateaza aerul purificatorul de aer?
R: Purificatorul de aer produce ozon (O3) si ioni incarcati negativ, aceeasi agenti de curatare eficienti pe care natura ii foloseste pentru a trata aerul, lucru ce lipseste in marile aglomeratii urbane.

I: Cum functioneaza purificatorul de aer?
R: Procesul de purificare functioneaza in 5 etape:

 1. Ioni negativi. Prin folosirea ionizatorului pentru a elimina praful, fumul si alte particule daunatoare din atmosfera. In casele si birourile noastre ionii negativi lipsesc, in schimb se gasesc din abundenta ionii pozitivi. Cladirile in care locuim sau in care ne petrecem activitatea blocheaza formarea naturala de ioni negativi. Purificatorul de aer recreeaza balanta naturala de ioni pozitivi si ioni negativi, prin acest lucru reducand semnificativ particulele aeropurtate. In cazul locuintelor sau a zonelor poluate intens o sa observati dupa un timp depunerea pe pardoseala a prafului, acele particule se aflau in aer si le inhalam in sistemul respirator.
 2. Ozon. Foloseste electricitate pentru a separa moleculele de oxigen (O2) in atomi de O1, care la randul lor se ataseaza de alte molecule de oxigen (O2) devenind ozon (O3) sau oxigen activ. Acest tip de molecula ozon (O3) este foarte instabila si cauta sa se ataseze de un compus chimic sau alte mirosuri, astfel oxidand si neutralizand poluantii, mirosurile si compusii chimici. Odata pornit sistemul de generare ozon (O3), se observa un miros placut si  proaspat, ca dupa o ploaie de vara.
 3. Lumina UV. Prin intermediul luminii UV, purificatorul de aer elimina microorganismele precum bacteriile, mucegaiul, virusii si elimina mirosul neplacut din aer.
 4. Filtru de carbon activ. Este special conceput pentru a absorbi mirosurile din locuinta/birou, fumul, precum si pentru a distruge bacteriile.
 5. Filtrul HEPA. Conceput pentru a retine 99,97% din particulele mai mari sau egale 0.3 μm (microni), particulele de praf si impuritatile inclusiv fumul, praful, polenul si alti alergeni. Filtrele HEPA sunt in general folosite in zone ce necesita aer foarte curat, precum: spitalele, camerele sterile etc.

I: Cum produce natura ozon?
R: Ozonul este creat in mod natural in timpul fulgerelor. Descarcarea electrica creeaza ozonul si mirosul placut de curat. Razele UV generate de soare care lovesc hidrocarburi in atmosfera creeaza Ozon.

I: Cum se produc in mod natural ioni negativi?
R: Cascadele, fulgere si valurile oceanului creeaza ioni negaivi in cantitati mari.

I: Ce este o alerta de ozon?
R: Alertele de Ozon in orase apar ca rezultat al poluarii excesive cu hidrocarburi produse de arderea combustibililor. Cand rezele UV generate de soare lovesc hidrocarburile, ozonul apare ca derivat in acest proces. Ozonul este foarte usor de detectat si uneori este folosit ca referinta privind nivelul poluarii din orase.

I: Este ozonul sigur?
R: Da, dar moderatia este raspunsul. Ozonul in concentratii foarte mari poate irita mucoasa nazala si sistemul respirator.  Este aceeasi senzatie ca atunci cand intrati intr-un bazin de inot cu clor. Recomandarea este ca setarea nivelului de ozon sa se faca conform suprafetei. Inainte sa folositi purificatorul de aer este recomandat sa cititi instructiunile de folosire. Vedeti si sectiunea ce face referire la setarea temporizatorului.

I: Unde ar trebui sa montam purificatorul de aer in casa?
R: Ar trebui montat in camera unde se genereaza cea mai multa poluare. Modelul este mobil, usor de mutat, prin urmare puteti incerca mai multe locatii pentru a vedea care este optima conform planurilor dvs. O locatie mai inalta este recomandata pentru a putea distribui ionii negativi si oxigenul activ uniform. Purificatoarele de aer functioneaza cel mai bine cand sunt amplasate la 3 metri de o sursa de aer rece (ex: aparatul de aer conditionat).

I: Care este durata de viata a aparatului?
R: Acest Purificator de aer este construit din otel inoxidabil si lemn solid. Datorita calitatii materialelor utilizate si asamblarii premium aceasta are o durata de viata indelungata.

I: Cum se face instalarea?
R: Instalati placuta de OZON, conectati aparatul la reteaua electrica si setati puterea conform suprafetei utilizate. Instalati unitatea oriunde in camera, dar incercati ca aceasta sa fie montata cat mai sus pentru a creste nivelul de eficienta.

Bervolo Uno
BRVCLEANAIR1

Referinte specifice

Produse asociate

Îți mai recomandăm și