zoom_in
  • Nou
Pachet termostat inteligent Tado - Wireless Smart Thermostat V3+

Pachet termostat inteligent Tado - Wireless Smart Thermostat V3+

122999 lei
Ultimul produs in stoc cu livrare 24 ore

Pachetul de baza pentru climatizare inteligenta wireless pentru centrala termica include:

  •     un bridge wireless pentru conectarea sistemului la internet
  •     un termostat de camera si
  •     un wireless receiver (releu) pentru asigurarea comunicarii dintre termostate cu centrala versiunea 3+. Acesta se conecteaza la centrala termica.

Pentru a controla separat temperatura din fiecare camera, recomandam achizitionarea Capetelor Termostatat Tado suplimentare.

Prin instalarea si utilizarea unui astfel de termostat puteti economisi pana la 37% din factura de gaz.

Prin utilizarea unui sistem de climatizare inteligent vei putea controla temperatura din locuinta cu telefonul mobil sau prin setari automate in functie de temperatura, perioada zilei sau camera. Prin functia speciala Geofencing, Tado stie ca atunci cand pleci de acasa sa opreasca caldura, iar atunci cand te intorci sa gasesti casa deja incalzita.

Tado iti spune din timp atunci cand bateriile sunt aproape epuizate sau daca exista probleme cu functionarea sistemului de incalzire.

In fiecare luna vei primi pe email un raport personalizat de economie la energie. Raportul te va ajuta sa monitorizezi consumul si sa ajustezi programul de incalzire pentru o economie optima.

Avand si capetele termostatice Tado, vei putea controla separat temperatura din fiecare camera in parte separat.

Compatibilitate:

Sistemul de climatizare inteligent de la Tado este compatibil cu majoritatea centralelor pe gaz obisnuite. La radiatoare aveti nevoie doar ca robinetii de la calorifere sa fie termostatabili, urmand sa inlocuiti doar capetele. Ne puteti scrie daca nu sunteti sigur daca si sistemul dvs. se potriveste.

Poate fi integrat pentru automatizari in Google Home, Amazon Alexa si Apple HomeKit.

Bervolo Uno
BRVUNO_V3P_SK_WTS01WRB01IB01_TC_EU

Referinte specifice