Pentru a te proteja de neplacerile cauzate de comandarea unui produs cu marime nepotrivita, te rugam sa urmezi sfaturile de mai jos.

Toate produsele au incluse in pagina de produs, in descriere sau galeria de imagini, tabelul de marimi, pe care iti recomandam calduros sa-l consulti.

Te sfatuim la masuratori sa folosesti un metru de croitorie, nu ruleta metalica sau alte ustensile.

Toate dimensiunile sunt masurate in centimetri (cm). Inainte de a cumpara unul dintre produsele noastre, va rugam sa comparati dimensiunile dvs. cu dimensiunile din tabelul aflat in pagina de produs.

Cum sa obtii marimea potrivita pentru imbracaminte:

Te intereseaza sa masori: pieptul, talia, soldurile, grosimea bratului, lungimea manecii, grosimea coapsei si lungimea piciorului. 

Pentru a masura pieptul, trebuie sa afli circumferinta acestuia. Pune capatul centimetrului in punctul in care pieptul este cel mai plin si infasoara-l pentru a obtine masuratoarea. Aceeasi metoda se aplica si pentru talie, care se masoara fix deasupra buricului, dar si pentru solduri, in cazul carora centimetrul trebuie sa treaca peste zona cea mai proeminenta a posteriorului. De asemenea, pentru coapse si pentru brate se masoara circumferinta in zona cea mai groasa.

Lungimea piciorului se refera la distanta dintre partea cea mai sus a coapsei si linia de jos a gleznei. Atunci cand alegi pantalonii, aceasta masuratoare este esentiala. Inainte de a stabili lungimea potrivita pentru pantalonii pe care doresti sa ii comanzi, gandeste-te daca ii vei purta cu tocuri sau nu.

Pentru a masura lungimea manecii, va trebui sa te ajute cineva. Pune mana in talie, indoita la un unghi de 90 de grade. Masoara, apoi, distanta de la gat la umar, iar dupa aceea, de la umar pana la cot si pana la incheietura.

Cum sa obtii marimea potrivita pentru incaltaminte:

Daca iti iei dimensiunea singur/singura, iti recomandam sa stai in pozitia asezat. Dupa ce ai trasat conturul piciorului pe o coala de hartie, ia dimensiunea (lungimea talpii) cu un centimetru incepand de la gradatia 1.

Foloseste lungimea maxima obtinuta ca punct de referinta pentru a identifica marimea potrivita, adica daca ai la unul dintre picioare lungimea de 27 cm si la celalalt 27.5 cm, ia ca referinta dimensiunea mai mare.

Cum poti masura corect:

1. Se deseneaza conturul piciorului cu creionul perfect perpendicular pe o coala de hartie.
2. Se masoara lungimea piciorului, de la calcai la degetul mare.
3. Se masoara circumferinta piciorului peste cele doua monturi.